nyår

mina nyårslöften är:
- försöka få kontakt med de vänner jag glidit ifrån mycket med, och även ta vara på de underbara vänner jag har just idag.
- gå ner runt midjan och låren och försöka få en perfect kropp fram till sommaren :p
- slura röka
- försöka skaffa ett bättre förhållande med älsklingen måns, eftersom vi börjar glida ifrån varann lite smått, jag vill verkligen ha ett perfekt förhållande under 2012!

jag vill även säga tack för ännu ett underbart år som mina vänner skapat, har fått många nya vänner och ett antal bra minnen också jag sent kommer glömma, även fast jag tappat kontakten med några vänner som stog mig nära så har jag även funnit andra som står mig nästa just idag!
jag vill bara att alla ska veta hur mycket ni betyder för mig både vänner och familj, vad skulle jag göra utan er egentligen? under 2011 har jag och många andra förendrats vilket både är bra och dåligt men alla förendras med tiden vilket inte går att göra något åt.
men jag hoppas alla kommer få en underbar start på år 2012 och även jag.
Jag hoppas på ännu ett roligt och bra år!
där är bara fem bilder utav alla jag tagit under år 2011, som gett mig minnen för livet!

fabian lewin så liten men sån stor talang.


louise dumle smedbäck

louise, vi har kännt varann enda sedan dagis.
och jag minns hur jag hjälpte dig på kvännarskolan när du sat på sagotronen och var drottning xd
anledningen till att jag skriver dehär är för att du ska veta hur mycket jag verkligen saknar dig, vi är aldrig längre och innan var vi som bästavänner som träffades varje dag hade våra damp tillsammans och hade roligt!
Vi har så otroligt många minnen tillsammans du och jag och det skulle ta en evighet om jag hade skrivit om alla, men med dig har jag minnen för livet med vilket jag verkligen älskar!
men jag vill bara att du ska veta att du har en mycket stor plats i mitt hjärta poch den kommer föralltid att tillhöra dej det lovar jag. du är grym puss♥
tryck HÄR för att komma till hennes blogg.

ella kungen olofsson

dagen har vart lyckat spenderades tsm med ida wiman, timmie berglund, och zanna petterson vi gjorde inte så mycket typ dampa inne hos zanna och typ sov osv mysigt, fårse vad som hittas på imorgon är ju trots allt sista dagen på år 2011, men nu lägger jag mej ner i sängen och läser en bok eller någonting godnatt!
bilderna nedanför är olika stora så ser lite fucked up ut men det skadar väll ingen.

saknar inte killen på bilden eftersom jag har underbaraste månsnordén, utan saknar tiden som var "sommaren 2011"

tycker ni blivit sämre på att komentera?

hejdär, vaknade runt ett idag eftersom jag inte kunde sova igår natt, tog verkligen ett bra tag innan jag somnade pga min mage -.-'
men iaf känner att jag är skapligt dålig på att blogga eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om..
men skriver mer ikväll då jag kanske har något mer att skriva om, och som ni kanske orkar läsa..
men komentera mer förfan!
gammal bild sen jag var mörkhårit i 7an eller något.

det gör ondare en mensverk


okej vi säger såhär.. jag tror jag är sjuk! eller aa drack en jävla saft innan jag gick och la mig den var säkert rutten eller någonting så nu har jag hur jävla ont i magen som helst kan inte ligga ner innan de känns som någon hugger en i magen, aldrig haft så ont i magen innan någonsin, har till o med ondare en vad den värsta mensverken kan skapa som vi tjejer känner till.. fml.

jag skulle inte klara av att se dig med någon annan

dagen spenderades tillsammans med måns alice trim och fredrik, hade ju damp som vanligt men annars hände det inte så mycket, blir även fredrik och några imorgon puss♥

10.04

hejhej, kom nyss ut ur duschen alice ju då såklart i mitt rum o dunka musik. så nu ska vi typ om fem min dra oss upp te fredrik så kommer även några andra fint folk dit, men hare gott bloggar uppe hos fredrik eller senare i eftermiddag puss♥
såhär ser man då ut när man drar te fredrik ;)

äckel blogg gå o dö eller något

asså det är något fel på min blogg jag vet inte om ni ser det eller om det bara är jag men det är vissa inlägg som typ läggs ihop i ett så att rubriken på den ena är på sidan av någon bild?
helt ärligt blir förbannad!

kom nyss hem ifrån linköping som varit mycket fint faktiskt, träffade syskonen osv vart inte så mycket handel eftersom jag inte hittade någonting förutom en tröja och ett par jeans som jag lägger upp en bild på imorgon puss♥

hejdå västervik hejhej linköping.

kommer hem ikväll puss.♥

when you look into my eyes I feel love

gå inte efter en person för hur den ser ut lär känna den innan och se hur den är på insidan.

bajsa på er

sitter just nu här med markus, trim, måns,  fredrik och alice, finns typ ingenting oatt göra så aa.. men iaf har då tillbringat min dag tillsammans med dom, redigt najs faktiskt, men jag stör mej just nu på att MÅNS sitter och leker med min ÄCKEL gitarr!
haha men iaf hare gött pusspuss ♥

det kändes som de var igår jag hade dig vid min sida

runt halv ett drog jag och rebecca ner på stan för och kolla rean osv hittade inte ett skit, senare kom även massa annat fint folk som var med kändes verkligen bra att träffa dom eftersom det var ett bra tag sen sist och de var allmänt saknade! träffade även gurkan en stund inne på donken snackade osv, och det var verkligen något som behövdes eftersom jag saknat den grabben som tusan!♥
men iaf kom hem runt en kvart sen efter att ha fått trängas i thildas rum tsm med henne my timmie albin o filip..
men aja kan bara säga såhär va aldrig mer än typ 13 pers för jag lovar det blir verkligen trångt! ha ett bra liv pusshej!♥

vidioinlägg


11.46

jag är som oskulden, har du förlorat mig en gång har du förlorat mig för alltid.

julafton leder mot sitt slut.

ny dator, snug-rug, parfym, pengar, smycken osv är det jag fått i julklapp ville egentligen ha en iphone men tyvärr inte får tjata till mej en :)
men iallafall julen vart ganska lyckad iaf farmor o farfar kom över och det vart lite mys framför kalle anka osv, senare på kvällen kom även ebba över och vi snackade osv najsigt, imorgon blire att träffa henne o älsklingen men hare bra pusshej ♥
med dig vid min sida känner jag mig trygg, allt jag vill är att inte bli lämnad, jag älskar dig!

kalle anka dags!

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och kolla på "Kalle anka och hans vänner önskar en god jul", haha!  Har inget annat för mig riktigt så ska bara ta det lugnt och kolla, en tradition i min familj typ.
Kalles jul.

har dock inga bilder.

känns skapligt najs att man fått en ny dator och det behövdes verkligen om man sätt min förra data.. den hade ingen skärm... tack mamma och pappa! fick även en massa annat fint ♥

det vi hade var underbart om allt bara kunde bli som då.

Det gör ont när det känslan tar vid
försöker ta mig fram men minnen sätter hinder
vi gick skilda vägar sen sluta vi prata
du sa att jag var speciell
du fick mig att tro på det
men hur kan de vara nåt du mena,
när du valde att gå?
sveket som du lämna det svider i mig än
första gången vi sågs jag minns det så väl
du stod på parkeringen
du log mot mig och du fick mig att bli glad
falska ord och minneslösa löften var allt du gav
du ska veta hur dåligt du fått mig att må
allt som finns i hjärtat,
det stannar kvar
minnen av en ängel som flög iväg var du.

För jag vill inte släppa taget, och jag vet att det låter galet!

Jag kollar dina ögon kristaller som är klara utan dig vet jag inte var jag skulle vara, och det är så jag känner just nu jag vet inte var jag är jag känner mig helt vilse, jag vet inte vem jag är längre.
det känns som det var igår du stog där vid min sida då det var du och jag mot allt, och det var så det skulle va du lovade mig att aldrig lämna mig, att jag aldrig skulle få gå där själv.
idag är det tvärt om vi snackar inte ens, jag försöker kolla djupt in i dina ögon hålla om dig men du bara går där ifrån som om jag vore dum i huvet och att vi aldrig ens möts.
det svider långt in i hjärtat att se dig gå där, men nya vänner och med en cigg i handen, en person som du borde inte vara så, men jag lovar dig att när du behöver mig kommer jag stå där vid din sida och vänta på dig.
__________________________________________________________________________________________________________
jag kommer stå där och vänta på dig, hur mycket du en förändrats i stilen och på sättet, så kommer jag acceptera det för jag älskar dig för den du är och inte för hur du är.

8P helt klart det bästa klassen!

kom nyss hem efter att ha haft julinnebandy med hela skolan, gick riktigt bra faktiskt eftersom våran klass kom te final osv :)
efter det drog jag måns fredrik och alice och körde bowling, fredrik sög!
men nu sitter jag måns o fredde eller fredrik o måns ligger i sängen o myser vilka bögar till vänner man kan ha men sånt man får leva med ..
men hare bra för nu ska vi sova puss & knull. ♥

20/12-11

hejhej, kom nyss in efter att ha vart med alice, trim, fredrik, mart, måns, amanda och zanna.
Verkligen en lyckad kväll om man frågar mej!
men iaf vi typ gjorde inte så mycket va hos zanna o myste lite i henns säng osv redigt najs om man frågar mej men nu ska jag hoppa in i duschen hare görr puss.

godnatt

dagen tillbringades tillsammans med de bästa (emma, ida, zanna o senare även med måns )
gjorde lite chokladbollar o bara chilla o snacka osv eftersom ja va lite smått ledsen..
men tror de löser sig snart förhoppningsvis :p
men iaf nu blire att lägga sig i sängen o snacka ut med en fin kompis puss.

älskar er

det är tur att man har sina vänner när man mår som sämst..


om du ändå förstod hur jobbigt de är.

inlägget under var utav fredrik tegnell så alla är medvetna om de men iaf, dagen spenderades tsm med fredrik o måns senare drog jag hem te arvid där han ida emma o oskar befann sig ni gjorde min dag säger jag bara, ni är grymma!
vidion är från idag då arvid gjorde så hela hans skrivbort brakade med de syns tyvärr inte på vidion..


dolme

jag suger dolme !

trött o ont i magen kan de bli sämre?

trött o ont i magen kan det bli sämre?

svar på komentar

svar: jag har inte köpt toppen fick den av en kompis i present, fast hon hade gjort den själv, men tack! :)

acceptera den jag är eller helt enkelt dra.

haha tycker de är så äckligt omoget att skriva anonyma komentarer, och hur svårt äre att inte söka upp er har ju liksom eran IP o allting men kan ju bara säga såhär tar inte åt mig ett skit om vad ni tycker om mig, jag är den jag är och ni får aceptera det. Och pushup eller inte? är man hora för det nej tror inte det. Och jag andvänder faktiskt inte push up för er som vill veta men aja. Det finns även massa jag inte tycker om som går o tror sig och som jag tycker är skapligt fula och äckliga fjortisar men jag går liksom inte och säger det te allt o alla. men aja tar iaf inte åt mig hoppas ni är medvetna om det.
ha ett bra liv ;)

du jag vi ♥

för en sekund trodde jag de hela var seriöst..



med idawiman.

1. Är du singel nu? aa
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja!
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? kanske (:
4. När hade du sex senast? 19 aug
5. Har du kört oskyddat nån gång? ao
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? haha ja !
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? skojar du eller ?
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk?nej
10. Haft sex på fyllan? öh nä
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? tror nt de
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? haha aa.
14. Somnat gråtande pga kärleken? många gånger
15. Varit på en blind date? nix
16. Varit otrogen? nä
17. Ångrade du dig? -
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1 o ett halft år.
19. Har du någonsin varit kär? ja?
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? japp
KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? ah
2. Är du ofta med dina vänner? ja så ofta jag kan :)
3. Vad brukar ni hitta på? Lite olika :)
4. Bästa minnet med nån vän? sommaren 2010 (:
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? rebecca
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja?
7. Har du hatat din bästa vän? nej bara besviken.
8. Litar du på din bästa vän?- jodå
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ao!...
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja!
12. Vart bor din bästa vän? västervik
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? haha nej då:)
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång?ja..
15. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? ehh nej
17. Vilken kompis var du senast med?  louise, nadia, jonte, kevin amanda :)
18. Har du många kompisar i din klass? haha ah
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? alla typ
20. En vän som du känt sen du var liten? Lojjz
SISTA SOM
1. Du fick en puss av? måns
2. Sov med dig i samma säng? mobilen.
3. skratt med? nadia :)
7. Delade en pizza med dig?  minns nt.
9. Skickade ett sms till dig senast? måns ♥
10. Du kramade? Nadia
11. Gjorde dig lite besviken? jadu?
12. Gjorde dig mycket besviken? Jadu?
13. Du skrev med på msn? glömt.
14. Du snackade skit om? minns inte xd
15. Du åkte bil med? mamma o måns.
16. Gav dig en komplimang? amanda
17. Du kollade på film med? amanda, nadia kevin jonte.
18. Du åt med på resturang? mamma o pappa.
19. Betalade något åt dig? pappa
20. Grät inför dig? minns nt.
BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? ah (:
2. Om inte vem bor du mest hos?
3. Har du eget rum? ja?
4. Egen dator? ja
5. Egen tv? nej ska få.
6. DVD? nej
7. Boxer? ne
8. Internet? ja
9. Vilka färger går i ditt rum? många .
10. Har du stor golvyta? sådär
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? ja!
12. Är köket stort? lagom
13. Ismaskin? nejj
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? har vi säkert
16. Fler än ett badrum? aouu
17. Badkar eller dusch? Båda!
18. Tvättstuga? jupp :)
19. Balkong? ja
20. Bra grannar? nej.
DIVERSE
1. Favoritfärg? blå/grön (:
2. Mobiltelefon? sony ericsson w995
3. Skola och program? ellen key
4. Oskuld? nej
5. Senaste filmen du såg? vet inte namnet.
6. Senaste låten du lyssnade på? bara du.
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen o av vem ? Tjena Tjena :D av måns.
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? orka kolla
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? orkar nt kolla xd
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? mobilen är ny så ungefär 14 tusen.
11. Vad åt du till middag igår? senil minns nt
12. Har du duschat idag?ska
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? ja men och
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? jag vet att du inte tycker som jag.
15. Har du skolkat någongång? haha ah ;d
1. Är du singel nu? najj
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja!
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? har redan ett
4. När hade du sex senast? 15 december "igår"
5. Har du kört oskyddat nån gång? ao
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? haha ja !
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? att jag har
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk?nej
10. Haft sex på fyllan? öh nä
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? tror nt de
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? haha aa.
14. Somnat gråtande pga kärleken? många gånger
15. Varit på en blind date? nix
16. Varit otrogen? nä
17. Ångrade du dig? -
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1 o ett halft år.
19. Har du någonsin varit kär?  som fan
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? japp

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? ah
2. Är du ofta med dina vänner? ja så ofta jag kan :)
3. Vad brukar ni hitta på? Lite olika :)
4. Bästa minnet med nån vän? sommaren 2010 (:
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? alice
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja?
7. Har du hatat din bästa vän? nej bara besviken.
8. Litar du på din bästa vän?- jodå
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ao!
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja!
12. Vart bor din bästa vän? gatan nedanför mig
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? haha nej då:)
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång?ja..
15. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? ehh nej
17. Vilken kompis var du senast med?  Ida :)
18. Har du många kompisar i din klass? haha ah
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? aliicceeee
20. En vän som du känt sen du var liten? Lojjz


SISTA SOM
1. Du fick en puss av? amanda
2. Sov med dig i samma säng? mobilen.
3. skratt med? ida, amanda rebecca :D
7. Delade en pizza med dig?  mååånsss
9. Skickade ett sms till dig senast? idaaaaa ♥
10. Du kramade? Jonte.
11. Gjorde dig lite besviken? måns..
12. Gjorde dig mycket besviken? vene?
13. Du skrev med på msn? adamsvenneberg
14. Du snackade skit om? minns inte xd
15. Du åkte bil med? mamma o pappa
16. Gav dig en komplimang? iddaaa
17. Du kollade på film med? klassen.
18. Du åt med på resturang? mamma o pappa.
19. Betalade något åt dig? pappa
20. Grät inför dig? rebeccaaa

BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? ah (:
2. Om inte vem bor du mest hos?
3. Har du eget rum? nej sover i garaget
4. Egen dator? nä lånar grannens
5. Egen tv? nej ska få.
6. DVD? nej
7. Boxer? ne
8. Internet? grannens
9. Vilka färger går i ditt rum? många .
10. Har du stor golvyta? sådär
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? ja!
12. Är köket stort? lagom
13. Ismaskin? nejj
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? har vi säkert
16. Fler än ett badrum? aouu
17. Badkar eller dusch? Båda!
18. Tvättstuga? jupp :)
19. Balkong? ja
20. Bra grannar? nejförfan!

DIVERSE
1. Favoritfärg? blå/grön (:
2. Mobiltelefon? sony ericsson w995
3. Skola och program? ellen key
4. Oskuld? nej
5. Senaste filmen du såg? 2/1 man
6. Senaste låten du lyssnade på? techno
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen o av vem ? Tjena Tjena :D av måns.
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? orka kolla
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? orkar nt kolla xd
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? mobilen är ny så ungefär 18 tusen.
11. Vad åt du till middag igår? ngt i skolan
12. Har du duschat idag? jafan
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? stick
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? minns jag inte
15. Har du skolkat någongång? nej jag är en perfekt flicka..

15/12-11

dagen tillbringades först med älsklingen, sen drog vi vidare hem till arvid där han, oskar thilda, emma my, ida befann sig, men vi drog typ ut en sväng då vi även träffade fredik o markus som va med oss en stund :p
hade allmänt damp osv :')
Btw tycker att ni som höll på o ringa dolt var fett omogna bara säger det!
bild på mig o thilda hos arvid! <3


When you smile I Smile.

Jag o alice idag i ishallen, vi är grymmast när det gäller ishockey!

ja bilden säger ju allt.


med er är jag som lyckligast! <3

väntar nu på min babe "alice" sen skussar mamma oss vidare hem te freddobooii där han och måns befinner sig, senare kanske markus kommer också men det är inte helt säket, men skriver mer ikväll så kanske det kommer några bilder osv också fårse puss♥
slänger även in ett par jättefina bilder på älsklngarna.

nu dusch sen sova.

det är till dig jag vill ge fu fingret, och det vill jag för att bevisa hur mycket jag hatar dig!

drar mej nu te idawiman

Drar nu o möter upp ida så drar vi o möter thilda o dom sen också men iaf, sista lektionen idag var helt sär kändes som jag skulle svimma kunde knappt se ngt eller någonting.. men tack alice för att du höll mig sälskap även fast det kanske inte var speciellt kul.. <3
söt ida!<3

thilda, nadia, oskar, ida, arvid måns (L)

dagen har spenderats med dom som jag träffade igår "nästan" härligt häng dedär asså puss!♥

med er har jag kul ♥

Dagen började segt men slutade hur grymt som helst, vart andra♥ planer idag skulle gentligen va med becca men hon mådde inte riktigt bra tyvärr krya på dej, men iaf senare drog jag ut o mötte upp thilda o my så kom emma arvid o ida efter en stund, oskar skulle också vara med men det hände en liten olycka på vägen så det vart inte så..
senare drog jag o ida hem till älsklingen där vi hade allmänt damp typ, men runt halv nio drog vi tillbaka till thilda o dom så aa nu vet ni vad jag gjort idag typ /care varning på det!
men nu ska jag ladda ner en film o sen slänga mej ner i sängen så godnatt! ♥
slängde även in en ny bild sen igår, och en allmänt gammal sen i sommras :)

nej, ingen är perfekt.

nej, ingen är perfekt alla har någonting man vill ändra på när de gäller utseéndet!

becca falk är så jävla grym!

rebeccafalk är awesome :)::))


grym låt btw 


just nu..


några random bilder bara..

ni är bäst so fuck the rest!

äcklig o sjunger dåligt men ändå sjukt snygg.

Asså jag gillar verkligen inte justin längre, men seriöst äre bara jag som tycker han ser sjukt bra ut på bilden?<3

hos måns, med honom o alice o väntar på andy!


vad skulle jag göra utan er säger bara en sak "jag älskar er" ♥

med er vid min sida känner jag mig trygg♥
alice fina bild.

I will certainly regret what I write but that is how I feel right now.

ska försöka förklara hur jag känner just nu men snabba o korta ord.
vi byggde upp en jättefin vänskap du o jag du var verkligen som en äkta bror för mig en jag verkligen brydde mig om och som jag visste alltid fanns där, vi skapade sjukt fina minnen som jag länge kommer minnas, det var dig jag ringde när jag mådde som dåligast jag visste att det skulle stanna hos dig det jag berättade. jag älsklar inte dig jag älskar den du var!
men sen går du bakom ryggen på mig.
enligt dej gjorde du inte det men varför säger alla andra det liksom?
Och i så fall får du skylla på den att den ledde dig in i det här för jag kommer inte ändra mig på ett bra jävla tag iaf, jag kanske kommer ångra det jag skriver just nu men jag vill bara att du ska veta hur jag känner just nu, jag tycker ni är omogna båda två!
och nej jag är inte kaxig jag står bara för det jag tycker, jag snackar inte skit jag säger bara sanningen.
ni säger till honom att suta kaxa och säger att ni vill slå honom, när han inte gjort er ett skit?
ni säger att han är en omogen p12a?
vad är ni inte själva i så fall, ni är förfan lika kaxiga ni också, och att slå honom för att han kaxar på internett herregud ni gör ju lika dant mot honom, tycker bara det är sjukt jävla omoget av er.
skaffa er ett liv istället för att förstöra andras.



trodde du var lite mognare en så, men har visst lärt känna dig på fel sätt.

känns som de var igår.


utråkad

Dina känslor, tankar och humör:
Hur är ditt humör nu: bra: bra :') 
Vad tänker du på just nu: att jag ska svara på alla dessa frågor.
Saknar du någon just nu: att ja gör.
Gillar du någon: aa!
Är du kär: a typ.
Är någon kär i dig: haha ingen aning
Älskar du någon: många!
Hatar du någon: ja, eller ogillar någon väldigt mkt!!
Hur är du om du är hungrig: hungrig, och förbannad!
Hur är du om du är trött: allmänt osocial o sur.
Om du sovit i tre timmar: då är jag nog på dåligt humör


Dina önskningar:
Du skulle egentligen velat heta: Alma tror jag
Du skulle egentligen velat bo: flen, göteborg eller utomlands.

Din högsta önskan är: vet inte har nog mer en 1

Du skulle vilja ha: något random.


ÄRLIGHET:
har du pussat någon som är äldre än dig?- ja
ångrar du det?- hahah nej.
Är du singel? - näjj
När fick du senast en komplimang? idag
Skulle du vilja ha sex med en kändis? haha varför inte?!:D

Vem vill du helst ha med isåfall? hmm. finns många ..

Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? japp


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nej
Hånglat med nån riktigt ful: hah ja
Hånglat med 2 eller mer på samma kväll: nä
Gjort något riktigt dumt? mjo..
Gjort något du verkligen ångrar? ja..
Varit nykter på nyårsafton? haha ja
Blivit polisanmäld? ja..
Fått din mamma att gråta? aa tyvärr
Slagit ner någon? haha ja , jag är biff! akta er!
Skämts över dina föräldrar? haha jo 
Skämts över dig själv? ett antal gånger
Sagt jag älskar dig och menat det? kolla svaret där uppe omg.
Tar du droger? nope
Dricker du? man måste dricka, annars torkar man ut & dör..
Vilka kläder sover du i? trosor och stor tröja
Vad hatar du verkligen? vänner som sviker , men det finns ju annat också
Varit kär? ja!
Är du ensam nu? nej morsan o farsan kollar vad jag skriver :o 
Vill du gifta dig? vetifan.
vill du ha barn? aa men inte på ett bra tag!


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag kanske ? 
Såg dig gråta? kmr inte ihåg
gick på bio med? mamma.
Skällde på dig? vet faktiskt inte.. senil tyyyp!


du var min bästavän en gång i tiden, men du lämnade mig, men du kommer föralltid inners inne vara samma person som du var för mig en gång i tiden.

jag vet inte vad jag ska säga känner mig ensam o tom på ord, vi hade en sån sjukt fin vänskap som nu är helt borta.

Som aldrig kommer att komma tillbaka, du va vännen jag kunde berätta allt för det var dig jag vände mig till när jag mådde som värst. Jag trodde du var en äkta vän som fanns i alla tillfällen?

Du sa åt mig att aldrig lämna dig men det var du som lämnade mig?

Var allt du sa till mig en stor lögn,

Jag saknar dig som fan, ja klarar mig inte utan dig,
för om ja ska va helt ärlig så är jag inte mig själv utan dig.
allt ja vill är att de ska va som förr.
För varje minut som går blir ja bara mer & mer säker på att vi
aldrig kommer snacka med varandra igen
jag vet att  de  senaste åren har vi bara tappat kontakten mer och mer
för varje dag som gått, men trodde aldrig att det skulle bli såhär.
Så länge jag kan minnas har du alltid stått vid min sida, men här tare stopp.

When you smile I Smile.

I think I die when i see this picture.


hejhej, sitter nu här efter att jag precis vart hos månsälskling och chillat lite, spelade giutar hero som alltid osv bara det att hugo gjorde så jag sög..
men iaf nu tänkte jag slänga mej ner i sängen o läsa min frida tidning som kom idag najs säger jag bara!
och anledningen till att jag tog den här bilden var för att jag sder ut o va typ 9 år, och för att ulrik är snyggast och var som framsida på tidningen. puss.
I miss when I could call you my friend.

snart blir jag så jävla förbannad på dig o ditt "gäng" gå o skaffa er ett liv o låt oss va ifred.

hejhej, dagen har tillbringats med älskling "Måns", vi körde mest guitar hero och fick lite sällskap av hans bror hugo sjukt söt kille de där asså bara lite jobbig o taskig ibland men aa..
men iaf, skoldagen har vart skit verkligen ingen bra dag idag asså varit förbannad på allt o alla!
och det kan nog de flesta i min klass hålla med om.. vissa höll ju på att få utbrott på mig men aa :') ♥

tävling.

http://fransson.myshowroom.se/vinn-en-canvastavla/#comment-1986
jag är med o tävlar för att vinna en jätte fin bild på ulrik o även hans autograf, tycker även du ska vara med! bara att du trycker på länken där över!♥

du är så underbart fin

hejhej, kom precis in från att ha vart med finaste gjorde inte så jätte mycket spelade lite gituar hero eller hur fan man stavar det, känner mig fett king på det!
fast nu typ hackar jag tänder osv pga att jag råkade säga att morsan skulle hämta mig vid fågelbäret fast jag egentligen menade skogshaga, måste lära mig namnen på allt o alla säger verkligen fel till allt! så stog där helt själv i kylan och fick vänta på att hon skulle komma just då kände jag typ "fml".

måns nordén <3

hejhej, sitter nu hos måns och väntar på att han ska käka klart sin mat, känner mej helt lonley att sitta här uppe helt själv.. bara så alla vet det liksom men hare bra pusshej ♥

så otroligt gullig! :')

21.37

Jag kanske inte är den som du vill att jag ska vara.
För det finns finare och snällare människor än mig.
Men jag är den jag är, den jag föddes till att vara, helt klart mig själv.
Antingen respekterar du det eller helt enkelt dra.
Men lyssna på orden och låt mig förklara.
En lång vänskap med dig är det jag vill ha.
Jag lovar att jag kommer älskar dig, tills jag längre inte finns.
Lyssna på mina ord, och tro på det du hör.
Dagen jag kommer lämna dig, kommer vara dagen då jag dör.
För en vän som du borde alla ha och inte bara jag.
Glöm aldrig bort hur mycket vänskap kan betyda för en,
för om min vänskap till dig skulle försvinna skulle jag också göra det!♥

ett smile, några ord, och jag föll för dig.

slänger mig ner i sängen tillsammans med chips o cola och sätter på filmen avatar.
känner mig sjukt efter som inte sätt den filmen ännu..

va dig själv och du kommer bli omtyckt

Så mycket vi ställer till men ändå har jag kvar dig
Idag sa jag att alla är falska nu på tid
Och inget löser sig om vi skapar en massa strid
De enda jag försöker är att ta klivet
Jag tar aldrig den personen alltid förgivet
En äkta vän,  ska ge och ta
Och alla som är falska kan lika gärna dra
Står du vid min sida när jag står i nöd
Är du där för mig när jag behöver ditt stöd
Står du bara där när jag sprutar en massa blod
Eller vågar du backa upp när jag slåss då har du mod
Säg mig nu på en gång om du är falsk
Låt mig höra dina ord om du är stark
Jag har insett hur jag ska ta en falsk och en sann
En falsk är ju skam, och en sann är den som alltid finns.

om du ändå förstod hur glad jag är att ha dig som vän.

dagen tillbringades tillsammans med de bästa, först va jag med alice o måns senare runt halv sju drog dom två o jag gick o va med nathalie o nadia typ dampade omkring osv.. fick även en jättefin vidio inspelad på nathalie som ligger uppe på fb så sjukt störda vänner man kan ha asså.. men älskar er iaf, o med dehär bilderna säger jag förmodligen godnatt! ♥
bilderna tagna från snyggves blogg ♥

ingen idé att kalla mej liten för jag är..

ingen idé att kalla mej liten för jag är.. 166 cm :D
haha sitter här med alice o dunkar musik, vi mätte oss ju nyss dåvaah o aa är då 1 cm längre en alice stolt :')
men har fan stannat i växten.. vart såhär lång i snart 1 halvår eller vafan de är.. och åsa säger att tjejer slutar växa vid 14 åråldern typ.. TYPISKT!
men ha ett bra fortsatt liv för det ska jag (a) ♥

02/12-11 månsnordén ♥

dagen tillbringades tillsammans men måns, gjorde inte så mycket chillade osv drog även te akapulco o köpte en pizza han o jag delade på mums :')
annars har dagen vart helt okej lektionerna va lite sega oså men aa helt okej assu. men just nu sitter jag o snackar med arvid "ella ella bupuru bupurruu" haha gamla tider men godnatt heido! ♥
för mig är du underbar.

Varje sekund är ett minne

dag 6. det här får mig att gråta.
dag 7. beskriv din förebild.
dag 8. min största rädsla i livet.
6. finns ganska mycket som får mig att gråta, men blir väldigt depp/ledsen när mina närmaste sviker och lämnar en..finns även en massa annat jag kan börja gråta av tex när jag tänker tbx på saker som hänt osv.
7. haha min förebild? jo måns nordén dåvaah alla vill väll va som honom liksom "cool, snygg awesome" osv han är då min förebild (a)
8. min största rädsla i livet är nog att mina närmsta vänner eller familj ska lämna mig, liksom svika mig skulle nog inte klara av det en gång till..

Ny månad, nya problem.

pirret i magen när jag kysser dig, kommer alltid att finnas kvar. när du kramar mig med din trygga famn så blir jag varm i kroppen och helt knäsvag.

några bilder från idag.
alice, du gör min dag helt underbar!

RSS 2.0