Bloggpause

Lägger undan bloggen tills de finns något roligt att berätta och tills jag orkar blogga.
Har börjat tycka det är tråkigt för det finns aldrig någonting Att skriva om osv o då tröttnar jag lättare. Så skriver när jag har lust :)


Btw ska opereras på alla hjärtans dag.. Kul att den dagen är förstörd! -.-'


Jan. 23, 2013

Hejhej vaknade nyss och är hur tjurig som helst typ, slutade vid 1 idag men stannade eftersom jag skulle klippa mig vid tre. Så vart de lite kaos oså, gick ut i kanske 2 min för att snacka med några , vad tror ni händer? Jo jag blir utelåst och precis alla dörrar in till skolan var låsta jag får ju panik eftersom alla Mika saker va där inne jacka väska hela skiten haha. Men ah de löste sej tillslut.. Men aja nöjd med hur håret vart iaf, lite ljusare o kortare men nu vill ja sova igen natti ❤


Jag är osäker på hela jävla skiten.

Pallar inte blogga helt ärligt haha, glömmer bort det typ..
Men iaf helgen har varit grym, fredagen spenderades tillsammans med ida muppis vi typ snackade om allt och inget osv, på lördagen kom Marcus till mig minns typ inte vad vi gjorde haha.. Eller jo vi va med ida jannica alex och kråkan :)
Men han sov iaf hos mig somnade runt fem nånting, dagen därpå träffade vi Nadia en stund och vid halv åtta tog han bussen hem, men vad mer finns det o skriva om det? Inte så mycket så hare bra för nu ska jag göra Linn på humör 😄


Allting var en lögn.

Onsdag: tog bussen upp till Marcus vid klockan halv två så var där ca halv tre då drog jag t flanaden och satt Forever alone o typ frös ihjäl.. Eftersom Marcus nt slutat skolan än, men aja den dagen var mest Chill och vi ba tog de lungt haha:)

Idag: slutade lite innan fyra och fick cykla hem i värsta snöstormen tog en jävla tid.. Mötte upp Linn runt fem halv sex och vi typ dampade/pluggade..

Morgondagen hönder ingenting.. Boring kanske träffar Jannica eller något fårse hur de Blir ❤


Livet som tonåring..

Sitter just nu i skolan o gör ingenting, boring typ.. Är inte alls på humör och vill bara försvinna långt bort, och aldrig komma tillbaka! Och sen saknar jag Marcus så det är sjukt de gör ju saken så mycket bättre också, njae!


..


Linn "söligaste" Svensson

Gick och ja mig runt halv två igår var verkligen trött eftersom jag inte sovit någonting knappt natten innan. Men hade iaf någon som var social fram tills jag somnade, snackade med Erik Svensson som jag inte pratat med sen han åkte från lysingsbadet den 7 juli så kändes verkligen skönt att få prata lite med honom! Nu väntar jag på att Linn ska bli klar men förmodligen lär hon aldrig bli det eftersom hon är så sölig av sig tyvärr! Men skriver mer ikväll puss❤


Jag har blivit kär på nytt.


Marcus kom till mig efter skolan igår vid typ halv fem, vi mest chillade oså snackade tills Linn kom vid typ åtta, vid klockan 21.20 skulle egentligen Marcus buss gå tillbaka till Oskarshamn men han "råkade" missa den.
Så då sov han här istället, och även Linn, men kan säga såhär fyfan vad stor plats Marcus tar jag låg nästan på golvet mesans han typ hade 1 meter extra på andra sidan mendans Linn sov i min underbara säng lite smått avis kanske.. Jag somnade runt kanske halv fyra/fyra medans dom somnade vid tolv, fast jag typ slog Marcus med kudden för att ha ngn att snacka med men aja lyckad kväll iaf, nu ska jag och Linn käka så hare bra puss❤


.

Jag vet inte vad det är men mår helt enkelt inte bra mentalt, vill bara lägga mig ner och gråta hela jävla tiden, allting någon säger känns så jävla mycket långt in i själen.
Jag tänker negativt i allt och har ibget hopp kvar för något, vill bara försvinna och aldrig komma tillbaka.
Det är så jag känner just nu, har egentligen ingen anledning till det, men jag vet ibte varför, har kännt mig värdelös sen detta året började.
Allting blir tvärt emot än vad jag vill.
Klarar inte av det snart, tyvärr.. Tragiskt men sant..
Tpl just nu.


Jag kände mig tvungen..

Aldrig har jag kännt något så äkta som detta på väldigt länge. Med dig känns det rätt med dig känns det bra, med dig är jag lycklig.
du gör mig så jävla glad, du får mig att skina på det sättet som ändast du klarar av. Jag vill att detta ska funka att detta ska hålla länge, för just nu är du den ända jag litar på till 110% det är du som får mig att orka varje dag som kommer.
Du kom och gav mig en mening med livet, du fick mig att börja kämpa igen. Kan inte förklara för någon hur mycket jag älskar just dig, du är hela min värd.
När jag är med dig är det som att tiden bara stannar, de är då jag mår som bäst, och då du håller om mig pirrar de i hela magen och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag kan vara mig själv med dig för jag har ingenting att skämmas för du tar mig för den jag är, jag behöver inte ändra mig nej för jag duger som jag är, jag är glad för det för de är så det ska va, och jag hoppas du känner likadan.
Med dig kan jag prata med om allt och jag vet att du lyssnar, och du ska veta att om du har någonting att berätta så finns jag för dig, jag kommer lyssna hur intressant eller ointressant de än är. Jag vill bara att du ska må bra!
Du finns i mina drömmar, i mina tankar varje dag. Du kom in i mitt liv och det känns helt underbart!
Ett långt avstånd ja det håller oss isär, jag är så rädd för att du ska hitta någon annan någon som är bättre än mig de är den värsta tanken jag kan föreställa mig just nu, att se dig med någon annan. Men jag litar på dig!
Du är grym bästa!


Det kändes som att någon högg mig med en kniv i bröstet..

Helhet var nära på att åka in till akuten tidigare idag då jag drabbades utav astma anfall och för er som inte vet vad de är så äre när man har svårt att andas o de känns som du andas i ett sugrör, men idag vare värre en så.
Aldrig haft sånt anfall som detta innan..
Fick ingen luft alls allting vart typ svart för ögonen alla ljud vart typ 10 gånger så starkare för varje andetag jag tog köndes de som någon högg mig med en kniv i bröstet aldrig fått så jävla ont innan, jag hade bara turen att det var en tjej i kanske 20 åra åldern som kom fram och hade astma spray som jag fick ta, jag brukar alltid ha med mig medicinen men idag hade jag råkat glömma den hemma på sängen tyvärr..

Men aja glöm de nu, ska nu dra o h möta bästaste vän för att sedan dra vidare hem till Jannica får se vad som hittas på hare gött puss!


Bara för att ja vet att du kollar min blogg bög -.-'


Saknaden är stor..

Känslan av att bara få höra din röst igen att du fortfarande lever efter alla försök att begå självmord känns verkligen underbart, saknaden av dig har varit så jävla stor ska du veta har inte fått tag på dig på ett år nu och de har kännts jobbigt ska du veta.
Och även fast vi inte är vänner längre så ska du veta att jag skulle göra allt för att få de som förr då vi pratade gämt om allt och inget då du gämt hjälpte mig egenom mina problem, du var min bror då och de är du fortfarande för mig! Grym är du min gamla vän jag saknar dig min bror.
Du var älskad då och du är lika älskad nu, Emilio Vallentine, kom tillbaka som den du en gång var..


Glömt o blogga..

... Så vi tar set kort, nyårsnatten var helt grym spenderades tillsammans men fina vänner och även klockan 00.00 januari gick jAh från singel till ett förhållande grymt!
Aha skit i den dagen nu, dagen tillbringades tillsammans med sandro Marcus Nadia Linn Ida osv dock var tjejerna med oss vid olika tidpunkter eller hur man säger haha.. Men grym var dagen iaf skriver mer inorgon för fick sms och de är ganska viktigt o som ni fattar skriver jag från mobil ❤❤❤❤❤


RSS 2.0