Mar. 18, 2013


1 mars

crazy dag,  ta bort stygn, spruta, skola?, olyckor, äventyr, justin 19 år, 2 månader osv.
 
1 mars, ny månad, nya problem, min månad startade ganska crazy.
Vaknade runt nio, och vid tio åkte jag till blablabla, för att ta bort mina stygn efter operationen, och för att ta någon spruta.
Kan säga att det gjorde fett ont när dem drog ut de fjärde stygnet de hade lixom växt fast i huden, så jag röck till hon drog och aa aaaj..
drog sedan vid tolv ner på stan för att äta, valde att inte gå till skolan dels för att jag skulle ta bort stygnen och för att jag varit sjuk under hela veckan, men aja drog till skulan runt kvart i ett för att möta ida snacka lite oså, och för att träffa alla andra klasskompisar. fick även reda på mitt betyg i nationella proven i läsförståelse, C ganska nöjd!
stannade i skolan till halv fyra sjukt, men sant haha..
senare på kvällen mötte jag richard för att snacka lite och även dra en saväng med moppen som var för första gången i år. Det slutade inte så bra..
Efter lilla rondellen precis innan corner, tappade richard kontrollen över moppen det var hallt och han kunde inte hålla emot, han flög, jag flög, moppen flög, allt gick som på en sekund, trodde jag skulle få åka till akuten eftersom mitt knä typ hade fuckat sig då och det skulle ju inte vara omöjligt eftersom de inte läkt riktigt än.. men jaja, ska inte skylla någonting på richard liksom det var jag som inte tog mitt ansvar utan istället hoppade upp på moppen när jag visste att vi kunde halka och att mitt knä inte läkt. men förmodligen vare första och sista gången jag ramlar med en moped!
på kvällen drog jag ida nathalie på ett litet äventyr ut till verkebäck utan pengar och hela skiten och hoppades på att ett par skolbiljetter skulle fungera hem vid ca 11? men jaja. vi körde på och det slutade helt okej faktiskt! vad mer finns det att säga om det? jo att jag har underbara vänner jag älskar mest utav allt! :D
marcus och jag hade även två månader igår vilket jag inte trodde vi skulle ha eftersom vi bråkat så sjukt många gånger och jag har nästan gett upp hoppet efter varje gång! men nejnej, två månader och fler kommer det att bli! älskar grabben något otroligt mycket!

RSS 2.0