Jag har aldrig saknat en person så mycket som jag gör nu.

Jag ville hålla din hand visa att min kärlek var sann, vi skulle ju hålla ihop, hålla ihop och älska varann.
Det var det jag ville, det var de jag kämpade för. Hur gör man med kärlek som brister och känslor som dör?
Det var dina känslor som försvann, inte mina. Mina känslor består, men det kommer alltid fattas bitar. Du ska gilla mig tillbak, bara göra mig glad. Få mig att skina på det sättet som endast du klarar av. Bara titta på mig och kanske le lite grann. Det är du som jämt lyckas få mitt hjärta i brand. Äkta kärlek det var något jag inte trodde fanns, Du Var min en gång, men nu är turen någon annans. Hur fan ska jag göra för att lyckas komma över dig?
Det gör så ont att blicka tillbaka till den tid då jag betytt något för dig. Det är över nu, jAh måste fatta, bara förstå. Det var nog aldrig meningen att det skulle bli vi två. Men vad ser jag i dig som ingen annan ser?
Varför kan jag inte glömma även om jag inte vill mer..
Jag ville släppa taget, bara låta allt flyga iväg, bara försvinna och gräva ner sig i en annan värld. Men du sitter fast inom mig, du håller dig fast.
I mina ögon kommer du förbli vackrast. Jag finner nåt i dig, men jag kan inte fatta vad det är. Snälla säg att du gillar mig, säg att känslorna finns där. Du är speciell på något sätt, jAh vet det är så. Jag behövde dig, jag behöver dig, det kommer alltid vara så.
Jag vet jAh kanske var fel, jag kanske inte var den rätta. Men är det något du inte vill så måste du berätta. Men det var försent mina chanser rann ut i sanden och likaså mig själv som föll rakt över kanten. Jag tappade taget, och jag saknar det vi hade. Jag saknar sättet vi såg på varandra. Ja allt som vi hade. Men som jag fatta så kändes det fel, felet var jag. Men stunderna med dig fan det var underbart. Men jag ska ta nya steg, låta mitt liv börja om. Jag måste glömma allt det där som jag fick uppleva en gång. Men jag ska minnas det med glädje,men jag vill dela glädjen med dig. Hur ska jag göra för att du ska kunna börja gilla mig? Jag trodde allt var borta men tankar börjar snurra runt. Då började jag förstå att jag inte hade glömt. Jag måste acceptera att slutet har varit nu. Men det har gjort ont och jag har gråtit mina tårar. Du var ju den jag såg upp till, den som jag ville vara med. Du var ju bara dig själv och det var jag som gjorde fel. Du gör mig lika glad idag, så som bara en person kan. Den personen är du, men jag nämner inga namn. Jag tror du vet vem du är, jag tror du känner igen dig. Jag har berättat för dig tidigare att du var allt för mig. Känslor kan försvinna och känslor kan bestå. Kommer alltid vara något mellan oss som jag inte kan förstå, kommer det bli så igen?
Jag som blir dumförklarad. Jag blir lämnad vid sidan, jag som kommer bli hatad. Istället för att skita i mig, visa vad jag betyder för dig. Bara som vän om det är det enda som passar dig. Jag ska låta dig bestämma, tänka efter vad du vill. Känner du dig påträngd så säger du bara till. Jag ska inte bli som förr, tiden måste få sin gång. Jag vill inte göra misstagen ännu en gång.
Jag älskar dig.


själen av en vän.

hejhej, slutade skolan runt kvart över tre, åkte hem skulle fixa mig för att träffa sabina men ah såklart ska jag somna.. typiskt mig, skräll typ!..
men har precis ätit och ska börja fixa mig och nu inte somna haha :) skulle egentligen dra till mejeriet vid sju idag för att panda da panda skulle komma men pallar nog inte dra dit längre eftersom dom har ställt in. Och måste ändå ha pengar till annat.
Men skriver mer senare, för nu har jag inte tid!
 
Btw, glöm inte frågestunden under! 
 


startar en frågestund, så fråga fråga fråga svarar så fort jag kan!


benjamin lasniers bästavän gillade mitt foto på instagram I think i'm dead!

random inlägg haha.. 
jag har alltid älskat pannkakor men idag vare sista gången.. tål ju inte ägg och aa kan ju säga såhär.. röd i hela fejjan, kan inte svälja och knappt prata, känner mig spyfärdig och allt.. och min läpp är hur svullen som helst :( 
hate it!
men aja. tillbaka till verkligheten, skolan har vart sjukt damp asså om man frågar mig.. skönt med fredag imorgon så de är helt sen kommer bli en galen helg men hare gött puss ♥
 
Slänger in ett par gamla bilder, saknar mitt ljusa hår..
 

nu då och föralltid var det inte så vi sa?

sitter just nu och försöker plugga till biologi prov, kemi, musik osv, lyckas jag? nej! 
skulle ta upp datan som jag inte andvänt på över två månader för att söka fakta til kemin, vad hände? jo jag hamnar istället på en massa andra sidor och glömmer läxorna helt, eller kanske inte glömmer jag tappar orken och lusten..
men aja!
Vart en ganska jonbig vecka för mig eftersom väldigt mycket har hänt osv, bråkar med mina föräldrar, får reda på en massa bullshit, tagit slut mellan mig och min "pojkvän".
Så allting hamnar på samma gång vilket gör de ännu jobbigare, lucas tex han var verkligen en underbar kille och då menar jag verkligen UNDERBAR! men så klart ska jag sumpa allting förstöra osv ingen nyhet när de gäller mig jag klantar mig alltid så går allting snätt men jag gick nog lite för långt den här gången.. så tror inte de kommer bli vi igen så som det ser ut just nu iaf, visst han säger att han vill försöka igen ge allting en ny chans osv men de va tredje gången och de har hela tiden slutat lika dant, jag var enligt "honom" hans "första äkta kärlek" och han ville egentligen inte ta de beslut han tog, men han hade uppfattat allting helt galet helt tvärt om än hur de egentligen låg till, och när han sedan fick reda på sanningen om hur de låg till vart de bara ännu mer kaos än vad det redan var. 
Han vill iaf ge allting en ny början, men samtidigt känner jag mig osäker på om de verkligen är så lätt att glömma allt som hänt och bara börja om, jag är väldigt långsint och kan inte släppa något på flera månader utan de sitter i.
Men jag kanske ska ge de en chans? se vart vägen leder? hur jobbigt de än känns just nu vet jag att jag snart kommer hitta en lösning på allting kunna reda ut de på ett bra sätt utan att någon blir sårad. 
Jag får hoppas de iallafall. Jag älskar honom. Jag vill ha honom. Men de kanske ändå är bättre om vi bara är som vänner, och träffas som vänner? jaja.. vi märker. 

kommer försöka blogga så mycket som möjligt nu eller iaf försöka, vart ganska dålig på de som ni kanske märkt? 

Jag vill glömma

Kan inte sluta tänka på dig, dina ögon och ditt underbara leende gjorde mig knäsvag, jag gillar verkligen dig men nu är du borta. När dina läppar nuddade mina vare som om hela världen stannade till och att mitt hjärta hoppade över ett slag. Jag torkar bort en tår fast fler kommer rinna, sluter mina ögon glider fram genom dimma. Försöker vara stark i stunder av smärta, hålla mig på fast mark och lätta mitt hjärta. Men smärtan vägrar dämpa så jag fortsätter kämpa, kämpa för kärleken men vet bara inte hur.
Jag är en idiot ett svin rent ut sagt alltid ska jag göra fel alltid ska jag förstöra, men jag lär mig utav mina misstag de är så. Livet är svårt och de ingår! Men jag är stark jag har mina vänner som stöttar mig vänner som jag trivs med med dom klarar jag allt hur svårt de än är.
Förlåt för hur jag är förlåt för hur jag beter mig men de är ibte så lätt efter allting jag gått igenom förlåt för allting.


Nov. 15, 2012


Natt

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? ao
Hur många har du varit kär i? 1
Är du kär just nu? Trorde


- Tio frågor om dig själv
Namn? Ella
När fyller du år? 22 augusti
Vad har du på dig just nu? Trosor
Vilken årstid är bäst? sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? att vakna brevid den man älskar
Vad tycker du mest om hos dig själv? inget
Vad är du bra på? att dölja mina könslor
Vem älskar du mest på denna jorden? Mammi and daddi
Sover du hellre själv än tillsammans med någon ? beror på


- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? haha finns väl ingen som vet exakt allt.
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är lika roliga på sitt sätt
Vem är snyggast av dina vänner? haha allihopa



- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Richard :)
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ja
Vem är farligast i din familj? HAHAH wtf?!
Vem ser roligast ut i din familj? -
Vem är coolast? jag?
vem sover du oftast med? sängen
Roligaste kvällen med familjen? vene


10 frågor om idag
Vad har du gjort? träffat Linn osv
Vad ska du göra nu? Sova
Har du gjort något dåligt idag? Ah
Vad har du ätit idag? pommes
Har du duschat idag? Ja
Är du trött nu? Ja
Vad händer idag? Sova
Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag; nepp


- ANNAT
Hur mår du just nu? skit
Är du hungrig nu? Nej
Vad är klockan nu just nu? 02.17
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Timmie
Vem ringde du senast? Gustav
Vem sms:a till dig senast? Timmie
Vem sms:a du till senast? Timmie



-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? Igår
Hur länge sen var det du träffa din farsa? igår



- ÖVRIGT
Gillar du punk? - haha nä
Har du sminkat dig idag? ja


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nä..
Vilket är ditt favoritband/artist ? hoodie Allen
Vad gillar du för musik? massa

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? haha ja ?
Har du fler än 3 jeans? haha ja?
Har du fler än 5 tröjor?hah nej inte alls ^^



- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ah
Använder du wax? ne
Använder du ögonskugga? nae
Använder du kajal? nae
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? nae
Använder du mousse? men BÖÖÖG ELLER?
Använder du deodorant? aaha
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? haha mitt liv
Använder du läppglans/läppstift? sometimes
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? nej
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? ah


KÄRLEK
Är du kär just nu? Trorde
Har du kysst någon idag? näääe
När kysste du någon senast? Förra veckan
Är du romantisk ? näääääfan
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? HAHA NEJ!!
Vem sov du senast bredvid? Richard
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Arvid
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? HAH Nää.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Vetinte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nepp
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? om jag vill så ah
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? skiter väl i hur dom ser ut? personlihet vettu.
Vilken tjej sov du senast igemte? Moa
Vilken kille sov du senast igemte? Richard


Kände att jag behövde skriva av mig.

många säger att jag ska vara glad för att jag har vänner o familj som bryr sig om mig att jag har en bra liv i skillnad mot dom osv, men egentligen vet ingen hur jag egentligen har det och hur jag mår.
Jag kan gråta på kvällarna pga av att jag har det jobbigt både när det gäller mina vänner och även min familj.
Mina vänner säger till mig dagligen att dom aldrig skulle lämna en vad som en hände att dom alltid skulle stå på ens sida och stötta en när det blev jobbigt. Men jag inser mer och mer för varje dag vilka som verkligen är mina äkta vänner och vilka som bara spelar ett oschysst spel med vår vänskap som inte ens kulle bry sig om något verkligen hände.
Och när det gäller mina föräldrar, nej det kan jag inte ens beskriva med ord, min relation till mina föräldrar har aldrig varit såhär innan kan inte gå en dag utan att vi börjar tjaffsa och ber varann dra åt helvete. Och det värsta är ju att alla tror att det bara är skoj som vi säger saker osv men om jag verkligen skulle berätta allt som händer mellan oss så skulle ni faktiskt inse att det är mycket värre. men enligt alla andra så säger dom att jag är bortskämd pga att jag kan få pengar nästan när jag vill men de är bara när jag har kompisar i närheten, annars vågar jag ju inte ens knappt prata med dom för jag vet att bara jag säger ett ord lite fel så blir det rena kaozet.
Jag har så många gånger gått ner i deprationer, varit sur och ledsen hela tiden och det tror jag väldigt många märkt på mitt beténde, för jag blir så lätt irriterad och då vet jag knappt själv vad jag gör sen..
Ibland vill jag till och med bara bort från den här fitt staden inte bara för att jag har det jobbigt hemma, utan för att hela västervik är ett fitt ställe, man kan inte göra någonting utan att det ska bli ett stort ryckte av det hela och allt som sägs är inte ens sant jag fattar inte att folket inte kan ha ett eget liv istället för att lägga sig i andras hela jävla tiden och förstöra för dom. Det man inte vet om sig själv vet alla andra, folk snackar skit bakom ryggarna på folk, liksom alla snackar skit om alla snälla sköt ert egna förihelvete!
Och jag vet att ni som nu kommer läsa det här kommer tänka bah "orka att hon skrier detta hon verkar inte ens ha det jobbigt" osv osv osv. Men för er kanske det låter så men om ni skulle va mej bara för en dag skulle ni inse hur jobbigt jag faktiskt kan ha det ibland tyvärr.
Jag finner knappt några ord som skulle beskriva hur jag mår hur mycket jag än försöker går det inte men ni skulle ändå inte förstå, det är knappt så att jag själv gör det jag vet inte varför jag mår såhär allt är bara konstigt. Känns såhär jag vet inte hur länge nu flera år är det iaf men allt har blivit värre det senaste året. Jag har börjat tappa hoppet på att det ska bli bra igen för så fort jag börjat hoppas går allting i bitar. Ett liv utan mening , ett liv utan hopp om jag hade valt en annan väg hur kunde det gått. Vet inte vart jag är, har vandrat fel väg. Försöker hitta mig själv, men finner inget här. Försöker ta mig i kragen och lösa mina problem men inget går som jag vill, allting går bara fel. Jag vet hur det känns att aldrig komma någonstans. Nu lever jag här i en försvunnen värd, jag lever i en misär. För alla gånger jag har sagt att jag ska bli bättre och kämpa mig fram. Så många gånger jag har sagt att jag tror på mig själv och att jag ska nå mina mål.
Ångest över livet, jag kan inte hålla huvudet högt längre.
Jag känner mig så dålig, varje dag känner jag mig dålig. Paniken inom mig kan jag inte förklara, jag kan inte visa den, jag kan inte berätta hur det är för ingen förstår ändå. Jag hittar ingen utväg och det gör så ont, så jävla ont. Kan inte bara någon kolla mig i ögonen och säga "jag ser att du inte mår bra", jag är proffs på en sak och det är att dölja. Jag döljer det mesta, jag har vant mig men inom mig skriker det bara. Jag vill ha en framtid, jag skiter i vad folk säger. Jag umgås med vilka fan jag vill, jag gör vad jag vill så länge jag inte ångrar nånting. Men saker som hänt och händer mig hela tiden tar all kraft ifrån mig, liksom jag orkar inte mera och det har jag sagt tusentals gånger. Varje gång försöker jag ändå en gång till, men misslyckas som vanligt. Jag hittar inga ord när jag försöker skriva av mig, finns inga ord som kan förklara hur jag mår och hur rädd jag är för hela mitt liv.
Jag har ingen jävla väg ut från nånting, jag sitter fast.
Det kommer få vara såhär, för jag orkar inte mera..
och varför jag skriver de här det vet jag faktiskt inte, och då tänker ni väll säkert också bah " hon vill ha uppmärksamhet" så okej tänk så men jag tar faktiskt inte åt mig vid det här tillfället.
För jag skriver hur jag känner acceptera det eller helt enkelt låt bli att ens läsa.
Men jag vill bara säga tack till er som förstår mig, hjälper mig genom allting för utan er skulle jag nog inte vara här idag, tack!
" ni vet vilka ni är" ♥


RSS 2.0