Feb. 18, 2013

grym dag tillsammans med saknade vänner!
först träffade jag Amanda och hennes kille Hampus, och efter de mina saknade vänner Richard, gurkan Erik, Mathias! lyckad dag!


Feb. 18, 2013

jag vet inte hur länge till jag orkar dölja.


Utkast: Feb. 17, 2013

" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6197947524 "

11 månader.


felice och ida bäst är ni!

hejhej, haft världens tråkigaste dag suttit inne framför teven och inte kunnat röra mig på hela dagen, vart typ helt handikappad..
har knappt kunnat gå på på toaletten ens.. för har inte kunnat resa mig, gråtit typ hela dagen för att smärtan tagit över min kropp..
men aja iaf, nu har jag fått två underbara vänner som kommit och ska hålla mig sällskap..
dom står just nu och bakar kolakakor säger såhär brudar ni suger!!
men tack för att ni ens vill hålla mig sällskap.. när jag är handikappad oså haha kul att va med mej då? nja inte precis men älskar er brudar, bäst är ni!<3



operation knät

varit en jobbig dag, gick upp vid halv sex duschade, och drog till sjukhuset vid halv sju för operation..
Den gjordes runt halv nio, fyfan vilken äcklig känsla som kom innan man somade hela rummet snurrade runt och man kände sig spyfärdig.. 
vakade sedan vid kanske elva ? minns inte riktigt det var typ det värsta utav allt! såg ingenting, visste inte vart jag var, trodde mamma och pappa var helt främmande männsikor, jag, var kritvit i ansiktet, låg och tjöt och skrev och skakade som en jävla gris.. minns hur jag hackade tänder en massa och hur jobbigt det var när man tog blodtrycket var femte minut.. 
hemskt var det verkligen..fick åka hem runt halv fem.. ganska sent men aja hade iaf sällskap på sjukhuset av ett par fina vänner tack så sjukt mycket att ni kom ! 
" linn,ida,emma,jasmine,zanna,nadia"
jo en sak minns jag också haha de första jag sa när jag vaknade var jag saknar min älskling haha så sjukt gulligt ju haha nej .. 
sjuksköterskorna bara sprang till mig när jag vaknat och låg och skrek och tjöt fyfan vad ont jag hade..
men de var de nog värt nu kanske jag slipper problem med knät.. 
 
men aja, bilder kommer senare eller imorgon! 
puss.

det är sjukt..

...att en som stått mig så sjukt nära för ett år sen är som en främling idag.


du fick mig att sjunka till botten

att du gick mig bakom ryggen det trodde jag aldrig att du skulle.. tyvärr men i mina ögon har du sjunkit, jag litade på dig mer än vad jag litar på någon annan, att du gjorde så mot mig det trodde jag aldrig! förlåt men sanningen svider.. lova aldrig något du inte kan hålla. fuck you bitch!


RSS 2.0