säg inte att du älskar mig när du en dag kommer hata mig.


- Säg inte att du älskar mig, när du en dag kommer hata mig.
Säg inte att jag är finast, när du en  dag kommer säga att jag är ful.
Säg inte att jag är din ängel, när jag en dag kommer va din djävul.
Bara säg inte.


du & jag, det är menat så.

skoldagen har varit chill, kom till skolan runt nio eftersom jag och nadia försov oss, runt 11 drog jag sanna nadia till ludde för att träffa folk, dom gick och träffade sara och fanny och jag gick och snackade me axel, jonte och gustav.
Kom tillbaka till skolan runt halv två då jag hade min sista lektion hemkunskap vilket sög, eftersom vi gjorde äckliga muffins blä..
men nu ska jag och ida dra oss ner till gocarten hare gött skriver mer sen puss♥

..

saknar tiden vi hade, om man bara kunde spola tillbaka tiden då allt var så jävla bra.

trött & sliten

hejhej, sket i skolan idag eftersom jag vaknade vid ca tio pga att min väckarklocka aldrig ringde..
och fett onödigt att dra te skolan när man slutar vid tolv och sen måste man fixa sej o sånt så kanske skolan i en timma ? njae.
Men iaf senare drar jag mig upp till speedwaybanan för att kolla på gustavs träning eftersom han ville det, men nu ska jag hoppa in i duschen osv hare bra!

tiden med dig var nog den bästa

två bilder sen speedwayen, jag älskar er boys!

Gurkan, jonte, richard, arnér

Just nu på speedwayen med de bästa! Btw, hemsk krasch nyss..

ATM

telefon med bästaste johannes! ♥

Bara 13 dagar kvar till sommarlovet, taggad! Dock kommer den inte vara bra alls..

Hejhej, sitter just nu i skolan och har sista lektionen då vi kollar film som dock suger.. Så istället sitter jag och Bloggar från min fina knappmobil.. Tar typ en evighet att göra ett inlägg.. Men fårse vad som hittas på idag kanske ska träffa thilda och några och dra o bada om jag nu inte skulle träffa richard men jag skriver när jag kommer hem för nu ska jag kolla på den där filmen eftersom min lärare klagar på att jag sitter med mobilen pusspuss♥

b

jag fattar inte hur jag kunde lita på dig, du sa i mina ögon att du aldrig skulle släppa mig.
jaja, jag saknar dig men nu är du borta, när vi träffades första gången kändes allt så bra jag blev så himla lycklig, och när vi kysstes första gången var det som att tiden stanna.
jag kommer alltid finnas för dig du var min ängel och det vet du mycket väl, du var så mycket mer än en pojkvän för mig, du var så mycket mer än bara en kille, du var min själ, du var mitt liv, saknaden blir större för varje dag som går känslan av din närhet och doften av ditt hår, allt som vi hade ligger gömt i mitt hjärta jag svor åp att älska dig och att du var den rätta.
varje natt när mörkret faller så gråter jag i timmar minnen utav dig försvinner sakta in i dimman.
jag saknar oss, och ibland känner jag din närhet, och ibland så ångrar jag vår kärlek.
du tvivlade på oss, du gav upp våran kärlek, du såg på när jag grät men inte sittandes brevid, fortfarande är det svårt att fatta att du ljög, en sista chans för kärlek aldrig att jag dög.
jag saknar våran tid.


morgonfrilla check!


.

-DINA SKRIVNA ORD FINNS KVAR FÖR GOTT MEN DET DU SÄGER DET BLEKNAR BORT

-DU FANN MINA LÄPPAR JAG FASTNA DIREKT OCH JAG BLEV RESERVERAD FÖR DIG

-SOLEN SJUNKER NER I VÄST JAG SITTER ENSAM, UNDRAR VART VI HAMNAR HÄRNÄST

-FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ NÄRA HÅLL STOD VI SOM FRUSNA MOT VARANDRA

-VI VAR ALDRIG ÖVERENS DU VILL VETA VAD JAG KÄNNER, MEN INGENTING KÄNNS

-DU KAN GRÅTA MITT PÅ GATAN MEN JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT

-SOM SIDOR UR EN BOK SKILDES VI ÅT DU GICK DIN EGEN VÄG ALLTING VAR ETT LÅN

-VISST DU KAN SKRATTA OCH LÅTSAS SOM INGENTING MEN JAG VET ALLT OM DIG


att du var så falsk det trodde jag inte

hejhej, kom hem för ca en halvtimma sen, nadia och jag drog ut vid ungefär 8 då hon gick o mötte fanny o sara och jag richard eftersom vi behövde snacka, men eftersom jag vart ganska besviken o sånt på folk så orkade jag inte dra tillbaka eftersom richard o jag inte träffats på länge o hade mycket o snacka om oså så vi drog o mötte upp gustav larsson o vi drog o äka pizza och hade de allmänt damp :)
och just nu sitter jag o snackar skype med två sociala boys i skype! puss♥

Elefant i västervik?!

jag och nadia kom hem runt 12 igår och jag somnade tidigt medans hon satt vid facebook, igår tillbringade jag dagen med nadia och senare träffade vi även putte och ludde som vi var o badade med eller dom badade.
Vi åkte även en massa moppe och vi vart typ nertrampade av två elefanter som var vid vo.. och med det är jag seriös! Så nu väntar jag på att nadia ska vakna hare gött ♥

med dig har jag alltid kul.

skoldagen har vart chill dock försov jag mej och kom till skolan vid ca tio gick på två korta o snabba lektioner sen beslöt sej jag o ida för att skippa de andra lektionerna och följa med några andra klasser från ludde o två från lnk till en dansuppvisning som började vid halv två, det var fan fett bra gjort utan alla dansare dock gjorde jag bort mig med mitt fina "skratt".. senare runt fyra kom nadia hem till mig och vi drog oss ut på ett äventyr med moppen långt åt helvete kändes som man var helt vilse därute..
men skriver imorgon för nu ska vi plugga o sen sova natti natti puss ♥

bästavän!

min dag har varit lite hur som helt, både rolig o tråkig!
vaknade runt halv åtta och började med att väcka nadia genom att spruta vatten i ansiktet på henne drog till skolan o sen slutade vi runt 12 då jag o nadia drog o möttte timmie o johan, egentligen skulle vi träffa anton och richard men de kunde tyvärr inte.. så jag o nadia har träffat lite folk hit o dit, som tex, Min kusin, oskar, randoms, tobbe o putte osv. Och samt kört lite moppe o ja som alla redan förstått är nadia en galen tjej som aldrig tänker på säkerheten.. men nu ska jag slänga mig ner i sängen för att sedan dra på en film o sen sova hare bra!

Om han saknar dig, kommer han höra av sig.
Om han vill ha dig, kommer han kämpa oavsett vad som kommer ivägen.
Om han bryr sig om dig, kommer han visa det.
Om inte kan han inte vara värd din tid eftersom du uppenbarligen inte är värd hans.

världens bästaste bröder!


jag hatar sättet du kör med

drar mej snart ut o möter Adrian, Kevin Timmy och Eric hare gött!

atm

älskar dej nadia bästavän!♥

jag glömmer dig mer och mer för varje dag


går vidare utan dig vid min sida.

jag för kanske fem minuter sedan, jag bjuder på dom!

dagens outfit


du var min bästavän men sen försvann allting

Det händer ibland att jag saknar det vi hade tillsammans, jag hoppas du en dag inser hur fin vår vänskap igentligen är. Alla minnen vi skapat är minnen som föralltid kommer ha en stor betydelse för mig. Men de bästa minnena är nog när vi brände upp en vagn och fick kuta och ingen hade mobil o vi kom vilse ifrån varann, och sen gick hem direkt till måns för att gömma oss, och när vi en annan gång sov över hos oskar med han o arvid, med dej kunde jag verkligen vara mig själv med men sen kom någonting emellan oss och gjorde så hela våran vänskap försvann ingenting är verkligen som förr. För då var det en tid som gjorde att vi träffades varje dag nu är det som om att vi bara träffas kanskie en gång i nån timma sen säger vi hejdå o träffas efter någon vecka nästa gång. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få uppleva allt roligt igen alla bus vi kunde hitta på. Det är bara med dig jag kan vara så, ingen annan får mig så galen som du. Om du endå förstog hur mycket du betyder för mig och hur mycket vår vänskap gjorde så jag kunna stanna på toppen men när allting örsvann föll allting till botten och nu känns det som att ingenting kommer bli som då. Men man får ta tag i livet och leva som det är nu och inte blicka tillbaka till det som var förr för ingenting kommer bli så igen.
Du var min bästavän ida wiman ♥

atm hos denna snygga brud!


redigerad bild.se



inget varar föralltid

17/03-12  -  15/05-12

skulle varit två månader idag, men inget varar föralltid för med dig skulle jag kunna leva med hela livet. Aldrig haft så starka känslor för någon annan som jag haft/har för dig, redan första gången jag såg dig då du stog där på speedwaybanan för två år sen och du kastade en choklad bit i huvet på mig som första intryck kände jag att dig ville jag ha. Ditt leénde gjorde mig varm i hela kroppen redan första dagen, och efter det fick vi snabbt upp kontakten. Det gick några dar och så började vi gilla varann, men sedan dissade du mig för någon annan. Samma sak hände också en annan gång för ett år sen då vi också gillade varann men sen vart jag dissad för en annan. Men sen gick det ett år då vi började va hela tiden igen, vi umgick med samma personer och det blev att vi till slut träffades varje dag. Sen kom dagen då det faktiskt vart vi och den här gången på riktigt allt kändes så jävla bra att det till slut faktiskt vart vi efter så långt tid som jag väntat. Vi hade så jävla roligt tillsammas, vi kunde sitta och snacka om allt och inget jag hade ingenting att kämmas över när jag var med dig jag kunde liksom vara mig själv. Men allting har sitt slut och nu hoppas jag att vi kommer kunna vara som vänner, uppleva allt roligt vi hade planerat att göra i sommar, för skulle verkligen inte kunna leva utan dig som min vän, och i de flesta förhållanden så brukar det bli att man först är vänner sen blir man tillsammans och sen när det tar slut så försvinner hela vänskapen det skulle jag faktiskt aldrig klara av. Men livet går vidare och jag vill bara säga tack för att du gav mig chansen att hitta någon bättre, även fast det kanske kommer kännas jobbigt. Men dig kommer jag alrig sluta älska.
gustav johansson♥

vad gör man en natt liksom

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? ao
Hur många har du varit kär i? 1
Är du kär just nu? ja

 

- Tio frågor om dig själv
Namn? Ella
När fyller du år? 22 augusti 
Vad har du på dig just nu? kläder
Vilken årstid är bäst? sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? att vakna brevid den man älskar
Vad tycker du mest om hos dig själv? inget 
Vad är du bra på? att vara kung
Vem älskar du mest på denna jorden? gustav, mamma, pappa, nadia
Sover du hellre själv än tillsammans med någon ? beror på

 

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? haha finns väl ingen som vet exakt allt. 
Vem är den roligaste av dina vänner?  Alla är lika roliga på sitt sätt
Vem är snyggast av dina vänner? haha allihopa

 


- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Nadia :)
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ja
Vem är farligast i din familj? HAHAH wtf?! 
Vem ser roligast ut i din familj? -
Vem är coolast? jag? 
vem sover du oftast med? sängen
Roligaste kvällen med familjen? vene

 

10 frågor om idag
Vad har du gjort? träffat nadia, gustavL, richard, arner, anton, nils, erik

Vad ska du göra nu? käka nattmat
Har du gjort något dåligt idag? najje
Vad har du ätit idag? pommes
Har du duschat idag? nae 
Är du trött nu? nä
Vad händer idag? träffa bästavän  

Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag; nepp

 

- ANNAT
Hur mår du just nu? skit
Är du hungrig nu? JA!
Vad är klockan nu just nu? 02.44
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg, youtube o gammal blogg

 

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? erik
Vem ringde du senast? johannes
Vem sms:a till dig senast? richard
Vem sms:a du till senast? richard

 


-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? nån timma
Hur länge sen var det du träffa din farsa? igår

 


- ÖVRIGT
Gillar du punk? - haha nä 
Har du sminkat dig idag? ja

 

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nä..
Vilket är ditt favoritband/artist ?  har ingen
Vad gillar du för musik? massa 

- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? haha ja ?
Har du fler än 3 jeans? haha ja? 
Har du fler än 5 tröjor?hah nej inte alls ^^

 


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ah
Använder du wax? ne
Använder du ögonskugga? nae
Använder du kajal? nae
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? nae
Använder du mousse? men BÖÖÖG ELLER?
Använder du deodorant? aaha
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? haha mitt liv 
Använder du läppglans/läppstift? sometimes
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? nej
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? ah

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? ja!

Har du kysst någon idag? näääe
När kysste du någon senast? sist jag träffade älsklingen "igår"
Är du romantisk ? näääääfan 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? HAHA NEJ!!
Vem sov du senast bredvid? Nadia
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? johannes stark.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? HAH Nää.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Vetinte 
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nepp 
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? om jag vill så ah 
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? skiter väl i hur dom ser ut? personlihet vettu.
Vilken tjej sov du senast igemte? Nadia Hamn
Vilken kille sov du senast igemte? Gustav Johansson

ibland får man vara gay.

kan inte gå en dag förens jag tänker på dej och på allt kul vi har tsm.
att veta att allt snart är över vår vänskap och allt känns helt sjukt, jag kan inte se ett liv utan dej som min vän.
Men stunder kommer och går kanske sånt man måste inse, man kommer har en period med en jättefin vänskap och sen förvinner allt.
Men jag ska inte tänka negativt, utan jag ska tänka på alla minnen vi har tillsammans och låta dom minnena stanna.
men jag vill bara att du ska veta hur mycket jag älskar dej, för mig kommer du alltid vara den vännen jag aldrig kommer glömma.

jag hoppas jag kommer kunna kalla dig "min" i resten av mitt liv.

gick upp vid tolv inatt av att jag fick nadias fot i ansiktet typ och jag har verkligen fotfobi, så jag flög upp ur sängen.
men just nu sitter vi framför tven och kollar på en massa random filmer som man kollade på när man var mindre, Och så har min bror även fixat min data så den äntligen fungerar, så kommer börja blogga lite oftare nu!
men hare gött pusshej♥
för mig är du den bästa♥



16 maj 2011

Känner att de var rätt skönt att få sova ut idag eftersom nathalie inte visste vilken tid vi började o kom en o en halv timma försent o sen fick gå hem ..
känns som det var igår, men båda vet att det var snart ett år sen.. är så rädd att det ska hända lika dant nu som då.
om 7 dagar var det prick ett år sen, aldrig mått så dåligt som då. Du fick mig att gå från lycklig till olycklig.


bjuder på ca 1 års gammla bilder.


bjuder på en gammal bild..


I don´t need glasses to see your beauty

hej, känner att jag inte har orken till att blogga så ofta både för att jag är trött på hur min blogg ser ut jag vill byta header men vet inte hur man gör eller någonting och ingen stäler upp.. så då blir det att man inte orkar oså.
Men aja skoldagen var seg började runt halv tio och då skulle vi ut o paddla o de gick ju verkligen jätte bra för mej o ida? njae inte precis. men aja sen kom jag hem runt ett typ så rätt chill endån.
men har inget att skriva om just nu så skriver ikväll puss♥

bryr mig inte om era åsikter längre tyvärr

många säger att jag ska vara glad för att jag har vänner o familj som bryr sig om mig att jag har en bra liv i skillnad mot dom osv, men egentligen vet ingen hur jag egentligen har det och hur jag mår.
Jag kan gråta på kvällarna pga av att jag har det jobbigt både när det gäller mina vänner och även min familj.
Mina vänner säger till mig dagligen att dom aldrig skulle lämna en vad som en hände att dom alltid skulle stå på ens sida och stötta en när det blev jobbigt. Men jag inser mer och mer för varje dag vilka som verkligen är mina äkta vänner och vilka som bara spelar ett oschysst spel med vår vänskap som inte ens kulle bry sig om något verkligen hände.
Och när det gäller mina föräldrar, nej det kan jag inte ens beskriva med ord, min relation till mina föräldrar har aldrig varit såhär innan kan inte gå en dag utan att vi börjar tjaffsa och ber varann dra åt helvete. Och det värsta är ju att alla tror att det bara är skoj som vi säger saker osv men om jag verkligen skulle berätta allt som händer mellan oss så skulle ni faktiskt inse att det är mycket värre. men enligt alla andra så säger dom att jag är bortskämd pga att jag kan få pengar nästan när jag vill men de är bara när jag har kompisar i närheten, annars vågar jag ju inte ens knappt prata med dom för jag vet att bara jag säger ett ord lite fel så blir det rena kaozet.
Jag har så många gånger gått ner i deprationer, varit sur och ledsen hela tiden och det tror jag väldigt många märkt på mitt beténde, för jag blir så lätt irriterad och då vet jag knappt själv vad jag gör sen..
Ibland vill jag till och med bara bort från den här fitt staden inte bara för att jag har det jobbigt hemma, utan för att hela västervik är ett fitt ställe, man kan inte göra någonting utan att det ska bli ett stort ryckte av det hela och allt som sägs är inte ens sant jag fattar inte att folket inte kan ha ett eget liv istället för att lägga sig i andras hela jävla tiden och förstöra för dom. Sköt ert egna förihelvete!
Och jag vet att ni som nu kommer läsa det här kommer tänka bah "orka att hon la ut detta på bloggen hon verkar inte ens ha det jobbigt" osv osv osv. Men för er kanske det låter så men om ni skulle va mej bara för en dag skulle ni inse hur jobbigt jag faktiskt kan ha det ibland tyvärr.
och varför jag skriver det på bloggen där alla kan se det vet jag faktiskt inte, och då tänker ni väll säkert också bah " hon vill ha uppmärksamhet" så okej tänk så men jag tar faktiskt inte åt mig vid det här tillfället.
För jag skriver hur jag känner acceptera det eller helt enkelt låt bli att ens läsa.
Men jag vill bara säga tack till er som förstår mig, hjälper mig genom allting för utan er skulle jag nog inte vara här idag, tack!
" ni vet vilka ni är" ♥

RSS 2.0